סלט שעועית ים עם דייקון ומלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט שעועית ים עם דייקון ומלפפון. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 186 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל ירוק, עלי עשב, שעועית ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלפפון חמוץ וסלט דייקון, מלפפון & סלט צנון דייקון עם Hijiki, ו מלפפון כבוש מתובל, גזר, דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבשר של המלפפון לרצועות דק מאוד כמו אטריות. למנוע את הזרעים על ידי לא חיתוך מרכז מאוד של מלפפון. מנדולינה עובדת הכי טוב, או להשתמש בסכין לחתוך ממש דק.
חותכים את דייקון לאותה רצועות אטריות דקות דמוי. כאן אין זרעים, כך שאתה יכול לחתוך את כל הירקות.
חתוך את שורשי הבצל הירוק, ואז פרוס אותם לטבעות עדינות. להתחיל בתחתית הלבנה ולהשתמש כשלושה רבעים של כל בצל ירוק ועבה, עד העלים הופכים הרבה יותר כהה.
שלב את שאר החומרים בקערה בינונית כדי להבטיח שהם מעורבים היטב, ולאחר מכן להוסיף את כל הירקות. לזרוק לשלב, ואז לכסות ולמקם במקרר כדי להשרות לפחות 30 דקות, אבל לא יותר מ 24 שעות או שהם יקבלו רגשני.
Reprinted with permission from Vedge: 100 Plates Large And Small That Redefine ירקות Cooking by Rich Landau and Kate Jacoby. זכויות יוצרים © 2013 Rich Landau And Kate Jacoby; photographs copyright © 2013 Michael Spain-Smith. פורסם על ידי הניסוי, LLC.