המתכון לסלט שעועית ירוקה ופטה ניתן להכין תוך כ-4 שעות ו-35 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.21 דולר למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 230 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כמזנון ידידותי לתקציב. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש חומץ יין אורז, שמן קנולן, סוכר ומלח. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 33% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פטה שעועית ירוקה , סלט שעועית ירוקה ופטה , וסלט שעועית ירוקה, אגוזים ופטה .
הוראות
1
פורסים דק את הבצל ומניחים למסננת מעל הכיור.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
מוסיפים את השעועית הירוקה הנקייה לסיר גדול של מים רותחים ומרתיחים עד לריכוך פריך (כ-4 דקות). כשהשעועית מוכנה, מסננים את המים לתוך המסננת כדי לבשל מעט את הבצלים. שטפו מיד הכל במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
בצל
שעועית
2 1/2 כוסות תערובת לביבות מלאה, כל מותג, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מי פסטה שמורים
3
לרוטב: בקערה גדולה טורפים יחד את השום, חומץ יין אורז, חומץ סיידר, שמן, סוכר, מלח, פלפל, רוטב חריף ורוטב ווסטרשייר.
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Paul Dolan Vineyards יין שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
יין שרדונה של פול דולן ויניארדס
מקורו בעמקים הנמוכים המקיפים את הנהר הרוסי, אזור הידוע בייצור יינות עשירים וממוקדים, Paul Dolan Vineyards Chardonnay הוא יין מאוזן להפליא עם טעמים של אגס בשל, תפוח פריך ותבלין וניל קרמי.