קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

סלט תמנון ותפוחי אדמה

סלט תמנון ותפוחי אדמה
סלט תמנון ותפוחי אדמה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, מתכון פסקאטרי יש 180 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו זרועות תמנון, שום, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צדפות צלויות ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, סלט תמנון, ו סלט תמנון (טאקו סו).

הוראות

1
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים אך לא מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מסננים ומניחים להתקרר למשך 10 דקות, ואז מקלפים ופורסים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
ברונדו חם מחממים 1/4 כוס שמן זית, מוסיפים תמנון, פתיתי פלפל אדום ושום. מבשלים על אש גבוהה כ-40 דקות או עד שהתמנון רך ושחרר את מיציו. מתבלים תמנון במלח ופלפל. מניחים להתקרר ואז פורסים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תמנוןתמנון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
תלשו את פרוסות התמנון בצורה אטרקטיבית במרכז מגש וסדרו את פרוסות תפוחי האדמה החמות סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מפזרים את הבצל הירוק והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
7
מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, הבצל האדום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
טועמים ומתאימים את התיבול, ואז יוצקים את הרוטב על התמנון ותפוחי האדמה החמים עדיין. מכסים בחתיכת נייר כסף ומניחים בצד במקום קריר למרינדה מספר שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תמנוןתמנון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות