תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה Fra Diavolo. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 250 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מלח, אבקת צ'ילי, מלח גס ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: לובסטר Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo, שרימפס, ו לובסטר Fra Diavolo.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה ואז מלח את המים. מבשלים תפוחי אדמה 12 עד 15 דקות עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, משלבים תבלינים וחרדל עם חומץ, מקציפים באבו ומוסיפים את הבצל, הסלרי והפטרוזיליה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לנקז תפוחי אדמה ולזרוק אותם ברוטב בזמן שהם עדיין חמים, הם יספגו יותר רוטב וטעם.