סלט תפוחי אדמה דרום מערבי
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט תפוחי אדמה דרום מערבי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לך זרעי כמון, חלב, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט תפוחי אדמה דרום מערבי, סלט תפוחי אדמה עוף דרום מערבי, ו דרום מערב עוף ותפוחי אדמה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה אדומים או לבנים ובטטות בתנור הולנדי 4 ליטר; מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. קוק מכוסה 20 עד 25 דקות או עד תפוחי אדמה מתוקים במכרז; להסיר עגבניות מהתנור ההולנדי. מבשלים תפוחי אדמה אדומים או לבנים 10 עד 15 דקות יותר, אם יש צורך, עד מכרז.
בואו לעמוד על 15 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לקוביות.
מערבבים מיונז, חלב, זרעי כמון, מלח וצ ' ילי בכוס גדולה או קערת פלסטיק.
מוסיפים תפוחי אדמה, פלפל ובצל; מערבבים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות כדי למזג טעמים.