סלט תפוחי אדמה הולנדי בפנסילבניה נטול גלוטן, וללא חלב תוספת. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תפוחי אדמה מזהב יוקון, חומץ סיידר, ביצים קשות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה הולנדי בפנסילבניה, סופגניות תפוחי אדמה הולנדיות בפנסילבניה, ו פאי עוף הולנדי בפנסילבניה.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 15 דקות או עד שהם רכים. מגניב 10 דקות; לקלף ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
שלב בקערה גדולה תפוחי אדמה, בצל, סלרי, גזר וביצים קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גזר
סלרי
בצל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מבשלים בייקון במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוציאים בייקון מהתבנית בעזרת כף מחוררת, ושומרים 2 כפות טפטופים בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
5
שלב סוכר, 1/2 כוס מים, חומץ לבן, ו -5 המרכיבים הבאים (דרך ביצים טרופות); מערבבים במטרפה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים תערובת סוכר למחבת; מבשלים 8 דקות על אש בינונית או עד מעט סמיך, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
7
יוצקים תערובת סוכר על תערובת תפוחי אדמה, תוך ערבוב עדין לאיחוד.