קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

סלט תפוחי אדמה עשב

סלט תפוחי אדמה עשב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה עשב. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 147 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. אם יש לכם בצל, בזיליקום, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט תפוחי אדמה עשב, סלט תפוחי אדמה עשב, ו סלט תפוחי אדמה עשב.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.
3
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, הגבינה, המלפפון החמוץ, הבצל והפלפלים. בקערה קטנה שלבו את המיונז, הבזיליקום, השמיר, הטרגון, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.
5
מקשטים בביצה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם