קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סלמון בגריל מתוק ומתובל

סלמון בגריל מתוק ומתובל
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם סוכר חום, שמן צמחי, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות רוק אור כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מתוק ומתובל, סלמון מתוק ומתובל, ו סלמון מתוק ומתובל.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל על בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מערבבים יחד את הרוטב החם, סוכר חום, פפריקה וקיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להעביר 1 כף של התערובת לקערה גדולה לטאטא במיונז; להפריש את שאר הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את העירית, סלרי ובצל לקערה עם המיונז וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מפזרים את הסלמון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מברישים את הסורג גריל קלות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הניחו את הסלמון על הגריל, עור כלפי מעלה, ומבשלים עד שיופיעו סימני גריל ברורים והסלמון משתחרר בקלות מהאח, 2 עד 3 דקות. סובב ומברשת את הדגים עם חלק מהרוטב השמור. המשך לבשל את הדגים, צחצוח החתיכות מעת לעת עם הרוטב, עד פילה סלמון מזוגגים ורק מבושל דרך, 13 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מעבירים את הפילה לצלחות בודדות ומגישים עם סלט הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך