קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

סלמון בזיגוג רימון עם אורז ארמני

סלמון בזיגוג רימון עם אורז ארמני
סלמון מזוגג רימון עם אורז ארמני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פלפל, ג'ינג'ר, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון מזוגג רימון, סלמון בזיגוג רימון, ו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, שמן זית, מיץ לימון, מיץ לימון, נקטר אגבה, שום, זנגביל, מלח ופלפל לבן בצלחת גדולה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את פילה הסלמון ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, פונה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את מולסה רימון עם צוף אגבה, רוטב סויה, שום, זנגביל טרי גרידת סיד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
מעבירים את פילה הסלמון לתבנית אפייה גדולה. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטגנים 4 אינץ ' מהחום במשך כ 3 דקות, עד הפילה מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מברישים את הפילה עם זיגוג הנותרים צלוי במשך כ 3 דקות יותר, עד מזוגג עשיר הדג הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
תעביר את הפילה לצלחות.
8
מקשטים עם edamame וזרעי רימון ומגישים עם אורז ארמני.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.