קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

סלמון במרינדה עם רוטב סלמורוליו

סלמון במרינדה עם רוטב סלמורוליו
סלמון במרינדה עם רוטב Salmoriglio הוא pescatarian ומספק כ 90 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, רוטב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו, Orzo עם רוטב סלמורוליו מנטה, ו עוף בגריל עם רוטב סלמורוליו קייל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים קצת חומץ על פילה דגים, לשטוף אותם וללטף אותם יבש על מגבת נייר.תמרח קצת מלח על הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מניחים את הדג לתוך תבשיל תבשיל בתנור בטוח.מצד אחד מפזרים את הפילה בחצי ממיץ הלימון ולאחר מכן מעטרים אותם בחצי מפירורי הלחם.שים לב אם אתה צריך יותר מ 1/3 כוס פירורי לחם להשתמש בהם זה תלוי בטעם שלך. השתמשתי גם בפירורי לחם איטלקיים והם היו טעימים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
טפטוף את הפילה בשמן זית. ודא כי כל פירורי הלחם מצופים בשמן זית גם אם אתה צריך להשתמש יותר מהסכום המוצע, כך שהוא צ ' יפס יפה.הפוך את הפילה וחזור על צעדים 5-7 עם שמן הזית הנותר, מיץ לימון ופירורי לחם.מכסים את הדגים והמרינדה בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.בעוד מרינדות הדגים, להפוך את הרוטב על ידי הוספת טימין, מיץ לימון, חרדל ומלח לטעום למעבד מזון ודופק במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד חלקה.לטפטף לאט בשמן הזית עד שהרוטב מחלחל במלואו למיונז חלק כמו עקביות.לאחר הדג יש marinaded, למקם את התבשיל חשף בתנור 400 מעלות. שוב, זמני הבישול עשויים להשתנות בהתאם לסוג הדגים שבהם אתה משתמש. בישלתי את 6 עוז 1-1 1/2 ב פילה סלמון עבה כי השתמשתי במשך 13 דקות בכל צד, ולאחר מכן צלוי אותם בצד אחד במשך 2 דקות כדי לתת את הקרום קצת צבע. אתה יכול גם לצלות את הדג אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים את הדגים עם רוטב טפטף עליהם.תהנו!
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.