סלמון ברביקיו על גבינת צ'דר
המתכון סלמון ברביקיו מעל צ'דר גריסים מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 602 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, עלי נענע, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלעות חזיר משופשפות ברביקיו וגריסת צ'דר, שרימפס וגרגרי צ'דר, ו בשר חזיר וגבינת צ'דר לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני, לאט לערבב שיבולת שועל, לחזור לרתיחה ולתת לבשל במשך 10 דקות.
הסר מהחום, מערבבים גבינה, חמאה, שמנת כבדה, בייקון מתפורר, ומלח, לפי הטעם. כסה ותן לשבת בזמן שאתה מבשל את הדג.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חום גריל או מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים רוטב ברביקיו, רוטב סטייק וכוסברה, ומניחים בצד עד הצורך. סלמון העונה עם מלח, סלמון גריל. (לבשל על חום עקיף אם באמצעות גריל גז.) לעזוב ללא הפרעה במשך 3 הדקות הראשונות כדי לתת את תהליך קרמליזציה להתחיל למנוע את הבשר לקרוע. הפוך את הפילה ומבשל את הצד השני באותה הדרך.
הסר מהחום, רוטב מברשת מעל ולסיים במשך כ 2 עד 3 דקות בתנור.
כפית קצת גריסים במרכז הצלחת, העליון עם חתיכת סלמון ומפזרים מנטה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.