אם יש לכם חמאה, טימין, שמיר עשבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . נסו המבורגרים סלמון עם רוטב שמיר לימון, סלמון בגריל עם רוטב שמיר לימון, ו המבורגרים סלמון עם רוטב שמיר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סלמון בצלחת רדודה, ולשפשף עם 3 כפות מיץ לימון. מתבלים בעשב שמיר ופלפל לימון. לכסות, ולאפשר לעמוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מחממים 2 כפות חמאה בסיר מעל חום בינוני, ו שאלוט סאוט 2 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מערבבים הנותרים מיץ לימון, חומץ, ו 1/4 כוס יין. מבשלים עד מופחת על ידי לפחות 1/
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מניחים סלמון במחבת, צד העור למעלה, ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד צרוב. שים את הסלמון בצד. Deglaze המחבת עם הנותרים 1 כף יין, ולאחר מכן לערבב את רוטב שמנת. להחזיר סלמון למחבת, ומבשלים 8 דקות ברוטב, או עד בקלות flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.