סלמון ברוטב סורל
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזאת מעולה. נסו סלמון עם רוטב סורל טרי, עוגות סלמון עם רוטב סורל, ו סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור להיות בחלק העליון של התנור. מחממים את המטגן. לחמם את הצלחות (חשוב מאוד) בכיור של מים חמים, התנור הנוסף שלך (חה), או להסיר אותם מדיח הכלים פשוט לרוץ.
הכן את כל החומרים ואת הבמה. המנה הזאת מגיעה יחד במהירות ואתה לא רוצה להיות ערבול. החזק בחזרה את הפרחים chive, אם יש לך אותם.
כאשר התנור מוכן, להתחיל את הרוטב. במחבת גדולה, רחבה, להמס את החמאה עד שהוא מתחיל טוסט. זה צריך להיות חום זהוב. בשלב זה, לשים את הסלמון תחת broiler.
מוסיפים את הסורל, chervil ועירית לחמאה ולמעיל במהירות. אפשר להם לנבול קצת, ולאחר מכן לשפוך את השמנת. מביאים לרתיחה ולהפחית רק עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף. לטעום ולהתאים למלח ופלפל, לזכור שיש לך מתובל הדגים.
הסלמון צריך להיות מוכן עכשיו. (2-3 דקות) לצפות בו בזהירות כל הזמן זה בתנור-זה יכול לקחת לך קצת כמו 30 שניות, בהתאם לתנור שלך.
מניחים ארבעה מדליונים לאדם על כל צלחת לקשט עם הרוטב, להיות נדיב מאוד.
מפזרים עלי כותרת של פרח צ ' ייב ומגישים עם לחם פריך.
חותכים את הסלמון לתוך מדליונים דקים. סכין חיתוך סלמון גמיש היא הבחירה שלי, אבל כל סכין ארוכה ודקה תעבוד היטב. זה חייב להיות חד מאוד. חותכים בזווית קלה וחותכים את העור תוך כדי תנועה. כוון 16 חתיכות.
מניחים את הסלמון על מחבת הסדין מצופה קלף ומשומנים קלות מאוד.
מברשת את צמרות קלות מאוד עם שמן.
מפזרים מלח ופלפל על הדגים.
נ. ב.אני אוהב לשים את עור הסלמון מתחת לגריל, מדי. מלח טוב. זה חטיף של טבח טעים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.