סלמון כוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון כוסברה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה סלמון, פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: סלמון מצופה כוסברה, סלמון צלוי עם כוסברה קוסקוס, ו סלמון כוסברה כמון מצופה.
הוראות
בצלחת קטנה, לשלב את המלח, פלפל וכוסברה.
מפזרים על סלמון. במחבת nonstick, לבשל סלמון בשמן על אש בינונית במשך 4 דקות בכל צד.
מוסיפים את השום, מיץ ליים ורוטב פלפל חריף. להפחית את החום; לכסות ולבשל 3-4 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.