הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית, סלמון מבושל קר w / חרדל פרובנס, ו סלמון מבושל קר עם סלט מלפפון.
הוראות
1
כדי להכין את התענוג, לשלב את המרכיבים הראשונים 8, ערבוב טוב. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2
כדי להכין סלמון, לשלב 1 בצל כוס ו 5 מרכיבים הבאים (בצל דרך עלה דפנה) בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. לכסות ולבשל 20 דקות. מסננים נוזל דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מיונז, ועוד, לפי הצורך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
להחזיר נוזל למחבת; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים סלמון; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
5
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
6
הסר סלמון מחבת; צמרמורת. להשליך נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים להתענג על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.