סלמון נושב רוק של גלן
הסלמון המעופף של גלן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 688 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מיץ לימון, גבינת גאודה, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מבשלת בירה רוק בוטום סלמון מוכה, צ'ילי בישול איטי מתוק & חריף של גלן, ו רוטב צ'יזי המפ נאצ' ו מטריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חתוך את פילה הסלמון, במידת הצורך, כדי להסיר חלק דק; עם סכין חדה מאוד, לחתוך את הפילה אופקית דרך המרכז אבל להשאיר קצה אחד לא חתוך כך הפילה נפתח כמו ספר.
מניחים 1/4 של בשר הגוש על כל פילה נפתח, וסרטן העליון עם פרוסת גבינת גאודה מעושנת; לסגור את הפילה.
מניחים כל פילה לתוך מנה אחת אפייה.
מערבבים את החמאה המומסת ומיץ של 1 לימון בקערה קטנה, ומטפטפים את חמאת הלימון על כל פילה הסלמון.
אופים בתנור שחומם מראש עד הסלמון הוא אטום פתיתים בקלות, 30 דקות או לפי הצורך.
בקערה, לערבב את המיץ של לימון 2nd עם שמנת חמוצה שמיר; תערובת שמנת חמוצה כפית על כל פילה אפוי, ומפזרים בנדיבות עם צלפים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.