סלמון עטוף כרישה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עטוף בכרישה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אוזני תירס, קוויאר סלמון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. נסו כרישה עטופה בפרושוטו, עוף עטוף Prosciutto & כרישה טרין, ו בראנץ ' ראשון: קרפדות עטופות בבייקון בחור מלא כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אנכית דרך 1 שכבה חיצונית שלמה של כל כרישה ולמשוך אותו בעדינות.
חותכים לפחות 7 אינץ ' את החלק העליון של כל כרישה. יש לשטוף שכבות חיצוניות וחולצות.
לקצץ ולהשליך שורש כרישה מסתיים. פיצול חלקים לבנים של כרישה בחצי אורך ולשטוף ביסודיות כדי להסיר לכלוך בין שכבות. לקשור כל כרישה חצי במרכז עם חוט כותנה.
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים רותחים.
הוסף שכבות חיצוניות כרישה וכ 2/3 של צמרות ירוקות (בחר את המראה הטרי ביותר). מבשלים רק עד נבול, על 30 שניות; להרים עם מלקחיים לטבול במי קרח. להשליך צמרות שנותרו.
מוסיפים חצאי כרישה קשורים למים ומבשלים, חשופים, עד במכרז כאשר פירסינג, 5 עד 7 דקות; להרים עם כפית מחוררת לטבול במי קרח. כאשר מגניב, לנקז היטב.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים, מכסים, ומבשלים רק עד במכרז כאשר פירסינג, 20 עד 25 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מפזרים כל חתיכה עם גרגרי ערער כתוש, מלח ופלפל.
קרע שכבות חיצוניות כרישה לאורך לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. הכינו עטיפות ועטפו סלמון. תחצה שתי רצועות כרישה. פתח כרישה צמרות שכב שטוח, חופפים לעשות מלבן. מרכז פילה סלמון על בסיס כרישה מעט רחב יותר מאורך הדגים. מקפלים כרישה ירקות על פני דגים כדי לצרף. לקשור מנות עם רצועות כרישה כדי לאבטח. חזור לעטוף סלמון שנותר.
משוך לאחור cornhusks; לא להסיר. להשליך משי. החזירו את הקליפות למקומן.
הכן ברביקיו לבישול עקיף. אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על האש של ברביקיו (20 עד 22 ב. רחב) עם מכסה; פתחי אוורור פתוחים. כאשר briquets מנוקדים באפר אפור, בתוך 15 עד 25 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של הבעירה.
הוסף 5 בריחים נוספים לכל תל של גחלים (10 גחלים).
אם באמצעות ברביקיו גז, זה חייב להיות מצויד עם שליטה לווסת את החום במרכז הגריל. כדי לחמם את ברביקיו, לכסות ולהפוך על גבוה במשך כ 10 דקות. לכבות את החום במרכז ברביקיו, אבל להשאיר את החום בצדדים מנוגדים על גבוה.
להניח דגים במרכז הגריל, לא על חום ישיר.
מניחים פרוסות תפוחי אדמה ותירס ישירות מעל החום. אם החלל מאפשר, גם לשים חצאי כרישה ישירות על חום (אחרת, שכב ליד דגים). מכסים ברביקיו, פתחי אוורור ומבשלים 8 דקות. הפוך ירקות מעל ומבשלים עד שהם חמים קל השחמה, 4 עד 6 דקות יותר. לבשל דגים עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע 125, על 16 דקות בסך הכל.
מעבירים מזון למגש כשהם מבושלים.
טפטוף שמן אגוזים על דגים, תפוחי אדמה ותירס. כפית קוויאר סלמון על דגים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.