קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עטוף כרישה

סלמון עטוף כרישה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון עטוף בכרישה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אוזני תירס, קוויאר סלמון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. נסו כרישה עטופה בפרושוטו, עוף עטוף Prosciutto & כרישה טרין, ו בראנץ ' ראשון: קרפדות עטופות בבייקון בחור מלא כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים אנכית דרך 1 שכבה חיצונית שלמה של כל כרישה ולמשוך אותו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2
חותכים לפחות 7 אינץ ' את החלק העליון של כל כרישה. יש לשטוף שכבות חיצוניות וחולצות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
לקצץ ולהשליך שורש כרישה מסתיים. פיצול חלקים לבנים של כרישה בחצי אורך ולשטוף ביסודיות כדי להסיר לכלוך בין שכבות. לקשור כל כרישה חצי במרכז עם חוט כותנה.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף שכבות חיצוניות כרישה וכ 2/3 של צמרות ירוקות (בחר את המראה הטרי ביותר). מבשלים רק עד נבול, על 30 שניות; להרים עם מלקחיים לטבול במי קרח. להשליך צמרות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים חצאי כרישה קשורים למים ומבשלים, חשופים, עד במכרז כאשר פירסינג, 5 עד 7 דקות; להרים עם כפית מחוררת לטבול במי קרח. כאשר מגניב, לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים, מכסים, ומבשלים רק עד במכרז כאשר פירסינג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
ניקוז ומגניב.
9
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
10
יש לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
מפזרים כל חתיכה עם גרגרי ערער כתוש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
קרע שכבות חיצוניות כרישה לאורך לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. הכינו עטיפות ועטפו סלמון. תחצה שתי רצועות כרישה. פתח כרישה צמרות שכב שטוח, חופפים לעשות מלבן. מרכז פילה סלמון על בסיס כרישה מעט רחב יותר מאורך הדגים. מקפלים כרישה ירקות על פני דגים כדי לצרף. לקשור מנות עם רצועות כרישה כדי לאבטח. חזור לעטוף סלמון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ירוקירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
13
משוך לאחור cornhusks; לא להסיר. להשליך משי. החזירו את הקליפות למקומן.
14
הכן ברביקיו לבישול עקיף. אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על האש של ברביקיו (20 עד 22 ב. רחב) עם מכסה; פתחי אוורור פתוחים. כאשר briquets מנוקדים באפר אפור, בתוך 15 עד 25 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של הבעירה.
15
הוסף 5 בריחים נוספים לכל תל של גחלים (10 גחלים).
16
אם באמצעות ברביקיו גז, זה חייב להיות מצויד עם שליטה לווסת את החום במרכז הגריל. כדי לחמם את ברביקיו, לכסות ולהפוך על גבוה במשך כ 10 דקות. לכבות את החום במרכז ברביקיו, אבל להשאיר את החום בצדדים מנוגדים על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
17
להניח דגים במרכז הגריל, לא על חום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
18
מניחים פרוסות תפוחי אדמה ותירס ישירות מעל החום. אם החלל מאפשר, גם לשים חצאי כרישה ישירות על חום (אחרת, שכב ליד דגים). מכסים ברביקיו, פתחי אוורור ומבשלים 8 דקות. הפוך ירקות מעל ומבשלים עד שהם חמים קל השחמה, 4 עד 6 דקות יותר. לבשל דגים עד מדחום מוכנס בחלק העבה ביותר מגיע 125, על 16 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
19
מעבירים מזון למגש כשהם מבושלים.
20
לפתוח חבילות.
21
טפטוף שמן אגוזים על דגים, תפוחי אדמה ותירס. כפית קוויאר סלמון על דגים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון
שמן אגוזיםשמן אגוזים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.