סלמון עלום עם צ'ימיצ' ורי הוא מתכון אמריקאי לטיני המגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם עלה דפנה, גזר, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. מתכונים דומים: סלמון עלום עם צ'ימיצ' ורי וקוסקוס פנינה:, שיפודי סלמון צ'ימיצ' ורי, ו כריכי סלמון עם מיונז צ'ימיצ' ורי.
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול מביאים לרתיחה את תשעת המרכיבים הראשונים. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות. זן, שמירת נוזלים (להשליך ירקות ותבלינים).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מחזירים נוזלים למחבת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מוסיפים סלמון. ציד, לא מכוסה, למשך 8-10 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את מיץ לימון, חומץ ושמן. מערבבים פנימה את הבצל, הפטרוזיליה, השום, הפלפל והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.