תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם מלפפון Raitan. במנה עיקרית זו יש 495 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, גזר, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון מרוקאי עם מלפפון Raita, מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, ו סלמון מבושל עם רוטב מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת עמוקה גדולה, לשלב את המים, יין, חומץ, בצל, גזר, פטרוזיליה, טימין, פלפל, עלי דפנה, ו 2 1/4 כפיות של המלח. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בינתיים, בכוס בינונית או קערת נירוסטה, לשלב את המלפפון ואת המלח כפית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בואו לשבת במשך 10 דקות. עם הידיים, לסחוט את המלפפון ולהשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
4
החזירו את המלפפון לקערה והוסיפו את היוגורט, שום, נענע ופלפל טחון. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1-1/2 אונקיות. ג'ין
צרור תרד טרי (בערך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הדגים לנוזל במחבת ומחזירים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, עד הדג הוא רק בקושי עשה (זה עדיין צריך להיות שקוף במרכז), על 4 דקות עבור פילה 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את המחבת מהחום ותן לדגים לשבת בנוזל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להעביר צלחות, אם אתה רוצה, להסיר את העור.
8
מגישים את הסלמון חם או בטמפרטורת החדר. למעלה עם raita ולאחר מכן מפזרים את raita עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Raita
9
המלצת יין: כדי להתאים את החומציות של היוגורט ואת העושר של הדגים, לחפש לבן המשלב חומציות חדה עם גוף טוב. נסה פינו גרי מאורגון או סוביניון בלאן מניו זילנד.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.