קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

סלמון עם ארטישוק תינוק ו Sunchokes

סלמון עם ארטישוק תינוק ו Sunchokes
סלמון עם ארטישוק תינוק ו Sunchokes עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 295 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם ויניגרט שומר חם, מלח ופלפל, sunchokes, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארטישוק תינוקות צלוי, ארטישוק לתינוק מטוגן, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט את הלימון חצי לתוך קערה של מים קרים ולהוסיף את הלימון חצי למים. עבודה עם 1 ארטישוק התינוק בכל פעם, לחתוך את שליש העליון של העלים לקצץ את הגבעול 1/2 אינץ'. הסר את העלים החיצוניים הקשים עד שתגיע לצהובים העדינים. רבע הארטישוק לאורך ושחרר את המטבעות לתוך מי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
במחבת גדולה, מחממים 3 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את sunchokes, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך משחימים, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
4
הוסף 1/2 כוס של המניה ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד המניה מצטמצמת לזיגוג syrupy, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים את sunchokes לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים את ארטישוקים התינוק וללטף אותם יבש. למחוק את המחבת; להוסיף 3 כפות של שמן זית וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק התינוקארטישוק התינוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הארטישוק התינוק ומבשלים מעל חום מתון, מסתובבים מדי פעם, עד רך ועדין משחימים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק התינוקארטישוק התינוק
7
מוסיפים את השום ואת הקורנית sprig ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים את 1/2 כוס הנותרים של מלאי ואת 1 כף מיץ לימון ומבשלים עד הארטישוקים הם במכרז מזוגג, על 5 דקות. מערבבים את sunchokes ואת התרד ומבשלים על חום גבוה רק עד התרד wilts, על 1 דקה. תשליך את קורנית sprig. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. לשפשף את פילה סלמון עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל הסלמון על אש בינונית-חמה עד הזהב מבושל דרך, 2 דקות לכל צד. כף הירקות על צלחות העליון עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
טפטף את הסלט עם ויניגרט שומר חם לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.