קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות38
מגזין

סלמון עם רוטב עשבים-חרדל

סלמון עם רוטב עשבים-חרדל
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון עם רוטב עשבים-חרדל. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 718 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -57 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש טימין או חמאה, לימונים ומיורן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ידידותית ל-fodmap, פסקטרית וקטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. נסו סלמון עם רוטב חרדל - עשבי תיבול , סלמון סוקי עלום עם רוטב עשבי תיבול חרדל וסלמון צלוי בפלפל עם רוטב שמנת חרדל - עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את המיונז, החרדל, השמיר, המיורן והתימין; מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרז ' ורםמרז ' ורם
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים דגים במרכז יריעת רדיד אלומיניום גדולה משומן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מפזרים פנימה של הסלמון פלפל ומלח ומטפטפים חומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים פרוסות לימון חופפות בתוך הסלמון לכיסוי מלא. השתמש בקיסמי עץ כדי לאבטח את החלל לאורך הפתח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
5
מטפטפים חמאה מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
מקפלים נייר כסף על הדגים ואוטמים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים ב-325 מעלות למשך 80-95 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מגישים עם רוטב עשבי תיבול-חרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)114אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, נמסהחמאה, נמסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גזרתי שמיר טרי או 1 כפית עשב שמירגזרתי שמיר טרי או 1 כפית עשב שמיר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיורן טרי טחון או 1 כפית מיורן מיובשמיורן טרי טחון או 1 כפית מיורן מיובש11 קילו קישואים,טימין טרי טחון או 1/2 כפית טימין מיובשטימין טרי טחון או 1/2 כפית טימין מיובש21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל טחון גספלפל טחון גס21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלימונים, פרוסיםלימונים, פרוסים4486 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2kgswhole salmon , head and tail removedwhole salmon , head and tail removed11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.