לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סלמון עם רוטב עשבים-חרדל. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 718 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -57 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש טימין או חמאה, לימונים ומיורן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ידידותית ל-fodmap, פסקטרית וקטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. נסו סלמון עם רוטב חרדל - עשבי תיבול , סלמון סוקי עלום עם רוטב עשבי תיבול חרדל וסלמון צלוי בפלפל עם רוטב שמנת חרדל - עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בקערה קטנה את המיונז, החרדל, השמיר, המיורן והתימין; מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרז ' ורם
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כוסות שיני שום
שמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים דגים במרכז יריעת רדיד אלומיניום גדולה משומן.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מפזרים פנימה של הסלמון פלפל ומלח ומטפטפים חומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים פרוסות לימון חופפות בתוך הסלמון לכיסוי מלא. השתמש בקיסמי עץ כדי לאבטח את החלל לאורך הפתח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
5
מטפטפים חמאה מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
מקפלים נייר כסף על הדגים ואוטמים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים ב-325 מעלות למשך 80-95 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.