קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סלמון עם שומר אפוי קלף

סלמון עם שומר אפוי קלף
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלמון עם שומר אפוי קלף יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם, כמה גבעולים של בריכות שומר, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון אפוי קלף, סלמון אפוי קלף, ו סלמון וקישואים אפויים בקלף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° (175°C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הניחו ריבוע של נייר קלף על משטח שטוח. מקפלים את הקלף לשניים כדי ליצור קמט, ולאחר מכן לפתוח אותו שוב.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
1
מניחים כמה פרוסות של נורת שומר מתחת לקמט של נייר הקלף בתל, ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2
מניחים פילה אחד של סלמון על גבי פרוסות הנורה שומר. לסחוט מיץ לימון טרי על הסלמון (בכל מקום בין כפית לכף, או לטעום). 
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מפזרים את הסלמון בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
הנח גבעולים של בריכות שומר על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
להניח 3 פרוסות דקות של לימון על בריכות שומר וסלמון (יותר אם אתה רוצה). או שאתה יכול לשים את לימון פרוס למטה ראשון ולמעלה עם fronds, הבחירה שלך. אני חושב שהחתיכות למעלה נראות טוב יותר. נקד את החלק העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
הקלף על הסלמון ומאובטח קרוב. יש כמה דרכים שאתה יכול להשיג את זה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
דרך קלה ואטרקטיבית במיוחד היא לקפל פינה ליד הקצה המקופל של נייר הקלף למשולש. ואז בערך באמצע המשולש הזה, מקפלים עוד משולש מעל המשולש הקודם.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
8
עבודה למטה ומסביב לקצוות הקלף, אתה יכול ליצור קפלים בכל רחבי הקצוות. כאשר אתה מגיע לקצה המקופל האחרון, לתחוב את הפינה מתחת לקלף.
9
יש סרטון מעולה שמציג את הטכניקה הזו כאן: איך לעטוף דגים בקלף. טכניקה זו עובדת היטב עם חלקים בודדים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
ייתכן שיהיה לך קל יותר לעטוף פילה גדול (multi serving) בדרך הבאה. מסדרים את הפילה כך שהצד הארוך שלו פונה אליכם, ושני הקצוות הקצרים יותר הם משמאל ומימין. ואז להרים את הקצוות קלף קרוב אליך, ורחוק ממך, להביא אותם יחד, ולקפל אותם על פני כמה פעמים.  ואז לתחוב את הקצוות שמאלה וימינה מתחת לפילה.  
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים על מחבת צלייה או תבנית אפייה. 
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
אופים ב 177° במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מגישים באופן מיידי. כדי לשרת, אתה יכול להעביר בזהירות כל פילה סלמון וערימה של פרוסות שומר על צלחות בודדות, או שאתה יכול לשרת את הסלמון בכיס עצמו, על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
15
כדי לאכול, אתה יכול לפתוח את הכיס, או לחתוך את החלק העליון עם סכין חדה כדי לחשוף את הסלמון בפנים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.