קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות52
מגזין

סלמון עשב צלוי

סלמון עשב צלוי
סלמון עשב צלוי דורש כ-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 46 גרם חלבון, 33 גרם שומן ובסך הכל 500 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, חרדל דיז'ון, שום וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית. 103 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96%, וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלמון צלוי עם זיגוג חרדל עשבי תיבול, סלמון צלוי עם זיגוג חרדל עשבי תיבול וסלמון עשבי תיבול.

הוראות

1
מתבלים פילה סלמון במלח כשר. מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף ומברישים קלות בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
אורז קצר או בינוניאורז קצר או בינוני
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
2
מחממים מראש את הפטם של התנור על גבוה ומניחים את מתלה התנור במרחק של כ-8 אינץ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
3
מעבדים שום, טרגון ופטרוזיליה בבלנדר או במכתש ועלי ליצירת משחה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק1 חזיר אפוי, פרוס ממש דק
חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (40 קוביות)חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ' (40 קוביות)
6 כפות גבינת רומנו מגורדת6 כפות גבינת רומנו מגורדת
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6 כפות גבינת רומנו מגורדת6 כפות גבינת רומנו מגורדת
4
מערבבים מיונז, חרדל דיז'ון, מיץ לימון ופלפל קאיין לתוך משחת שום עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
תערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקטתערובת התיבול האהובה עליך בסגנון סופרמרקט
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1/4 כוס אליקסיר G1/4 כוס אליקסיר G
6 עד 8 פרוסות לחם, קרום הוסרו6 עד 8 פרוסות לחם, קרום הוסרו
5
מניחים פילה סלמון עם העור כלפי מטה על תבנית האפייה. כף עשב מפוזר על החלק העליון והצדדים של כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שרוכים ליקריץשרוכים ליקריץ
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
6
מבשלים מתחת לפטם שחומם מראש עד שהפילטים משחימים היטב, כ-5 דקות. כבה את הפטם והפעל את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
7
אופים עד שהטמפרטורה הפנימית של הסלמון היא 130 מעלות פרנהייט (55 מעלות צלזיוס) והסלמון מתקלף בקלות עם מזלג, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.