קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות71
מגזין

סלמון צרוב מעל תפוחי אדמה בסגנון ריזוטו ותירס

סלמון צרוב מעל תפוחי אדמה בסגנון ריזוטו ותירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב על תפוחי אדמה בסגנון ריזוטו ותירס. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שום, תפוחי אדמה, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלמון צרוב עם סלסה תירס עגבניות, סלמון צרוב עם תירס מתוק ובייקון מוקפץ, ו סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, מחממים את מרק העוף לרתיחה. במחבת גדולה נפרדת מחממים מחצית השמן (1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
2
מוסיפים את בצל חתוך לקוביות, שום, גרעינים תירס. השתמש בכף עץ לטגן יחד עד הבצלים מופיעים שקוף, על 5 דקות. בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות עם הנותרים (1/4 כוס) שמן לתבל אותם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרעינים תירסגרעינים תירס
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
3
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת הטחון עם בצל, שום ותירס. מערבבים עם כף עץ ומאפשרים פני השטח של תפוחי אדמה טוסט קלות. בהדרגה מוסיפים את מרק העוף המחומם למחבת הטחון מספיק כדי לכסות את תפוחי האדמה ותערובת התירס. מעל בינוני עד בינוני חום גבוה, תפוחי האדמה יבשלו במרק ועד סוף זמן הבישול; רוב הנוזל צריך להתאדות. אם המרק מבושל לפני תפוחי האדמה מבושלים, מוסיפים יותר מרק בכמות זה רק מספיק כדי לכסות. היזהר לא לשרוף את תפוחי האדמה ולא לאפשר להם להפוך רכים מדי. כאשר תפוחי האדמה נעשים, מזלג יכול בקלות לעבור, להסיר מהחום, מערבבים את השמנת הכבדה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
שמנת כבדהשמנת כבדה
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
בצלבצל
טוסטטוסט
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לקצץ את הסלמון על ידי הסרת רצועת 1 1/2 אינץ ' מהצד הבטן. מחלקים ל 5 מנות אונקיות, משאיר את העור על. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
6
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת בטוחה לתנור גדול על חום גבוה. פילה צרוב מתחיל עם צד הבשר למטה ראשון. לא להפריע את הפילה עבור הראשון 2 עד 3 דקות; אפילו לא לנער את המחבת. תוכלו לראות את פני השטח של הסלמון מתחיל לקרמל. הפוך את הפילה כך שצד העור הוא עכשיו למטה, ולצרוב עד שהעור הוא צרוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
7
מעבירים דגים לתבנית אפייה בתנור כדי לסיים. דגים נעשים כאשר בשר מעיינות בחזרה כאשר נגע, טמפרטורה פנימית של 140 מעלות F. לא לבשל יתר על המידה, כמו דגים ימשיכו לבשל במשך כמה דקות גם לאחר שהוא מוסר מהתנור, המכונה בישול carryover. (זכור להשתמש בכפפות תנור עבור הידית בעת הסרת מחבת מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
כפפת תנורכפפת תנור
תנורתנור
8
כפית תפוחי אדמה / תירס "ריזוטו" במרכז צלחת הגשה. למעלה עם הסלמון, ומקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלמוןסלמון
תירסתירס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.