תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון צרוב על תפוחי אדמה בסגנון ריזוטו ותירס. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שום, תפוחי אדמה, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלמון צרוב עם סלסה תירס עגבניות, סלמון צרוב עם תירס מתוק ובייקון מוקפץ, ו סלמון צרוב במחבת מוגש עם פירה ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מחממים את מרק העוף לרתיחה. במחבת גדולה נפרדת מחממים מחצית השמן (1/4 כוס).
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
2
מוסיפים את בצל חתוך לקוביות, שום, גרעינים תירס. השתמש בכף עץ לטגן יחד עד הבצלים מופיעים שקוף, על 5 דקות. בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה חתוכים לקוביות עם הנותרים (1/4 כוס) שמן לתבל אותם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרעינים תירס
תפוח אדמה
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערה
3
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת הטחון עם בצל, שום ותירס. מערבבים עם כף עץ ומאפשרים פני השטח של תפוחי אדמה טוסט קלות. בהדרגה מוסיפים את מרק העוף המחומם למחבת הטחון מספיק כדי לכסות את תפוחי האדמה ותערובת התירס. מעל בינוני עד בינוני חום גבוה, תפוחי האדמה יבשלו במרק ועד סוף זמן הבישול; רוב הנוזל צריך להתאדות. אם המרק מבושל לפני תפוחי האדמה מבושלים, מוסיפים יותר מרק בכמות זה רק מספיק כדי לכסות. היזהר לא לשרוף את תפוחי האדמה ולא לאפשר להם להפוך רכים מדי. כאשר תפוחי האדמה נעשים, מזלג יכול בקלות לעבור, להסיר מהחום, מערבבים את השמנת הכבדה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק
שמנת כבדה
תפוח אדמה
שום
בצל
טוסט
תירס
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
לקצץ את הסלמון על ידי הסרת רצועת 1 1/2 אינץ ' מהצד הבטן. מחלקים ל 5 מנות אונקיות, משאיר את העור על. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סלמון
6
מחממים 1/4 כוס שמן במחבת בטוחה לתנור גדול על חום גבוה. פילה צרוב מתחיל עם צד הבשר למטה ראשון. לא להפריע את הפילה עבור הראשון 2 עד 3 דקות; אפילו לא לנער את המחבת. תוכלו לראות את פני השטח של הסלמון מתחיל לקרמל. הפוך את הפילה כך שצד העור הוא עכשיו למטה, ולצרוב עד שהעור הוא צרוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
7
מעבירים דגים לתבנית אפייה בתנור כדי לסיים. דגים נעשים כאשר בשר מעיינות בחזרה כאשר נגע, טמפרטורה פנימית של 140 מעלות F. לא לבשל יתר על המידה, כמו דגים ימשיכו לבשל במשך כמה דקות גם לאחר שהוא מוסר מהתנור, המכונה בישול carryover. (זכור להשתמש בכפפות תנור עבור הידית בעת הסרת מחבת מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
כפפת תנור
תנור
8
כפית תפוחי אדמה / תירס "ריזוטו" במרכז צלחת הגשה. למעלה עם הסלמון, ומקשטים עם עירית.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.