סלמון צרוב עם דבש-רוטב בלסמי
סלמון צרוב עם רוטב דבש בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 302 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שמן זית, דבש, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 91% המנה הזו מעולה. נסו סלמון צרוב על בייקון עם חומץ בלסמי, דבש ורוזמרין, סלמון צרוב ברוטב בלסמי, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה; להוסיף כרישה, ו לטחון 3 עד 4 דקות או עד רך.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
הסר מהמחבת; להפריש, ולשמור על חם.
מוסיפים חומץ, דבש, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל למחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות או עד מופחת בחצי. מחלקים כרישה באופן שווה על פני דגים; טפטוף עם רוטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.