צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון צרוב של DiSpirito עם בצל וריבס יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 736 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, קורנית sprig, ריבס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צרוב על כרוב אדום ובצל עם מרלו גסטר, צלעות ברביקיו של השף רוקו Dispirito, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.
הוראות
1
בסיר בינוני, משלבים את השרי עם הסוכר ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את ריבס ומבשלים עד רק מכרז, על 1 דקה. מסננים את ריבס במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את נוזל הבישול. להחזיר את הנוזל לסיר ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים את ציר העוף ואת קורנית sprig וקורט כל אחד מלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
6
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את פול פול במשך 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השעועית לקערה ולהתרענן תחת מים זורמים מגניבים. לקלף את עורות שעועית קשה ולהוסיף favas לבצל.
מרכיבים שתצטרך
פול
20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים מחבת ברזל יצוק. בעדינות מעיל את פילה סלמון עם קצת שמן צמחי העונה עם מלח ופלפל. מבשלים את הסלמון, צד העור למטה, על חום גבוה בינוני עד העור הוא פריך מאוד, על 4 דקות. להפוך את הסלמון ומבשלים על חום מתון עד בקושי מבושל דרך, כ 4 דקות יותר, בהתאם לעובי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי לשרת, להשליך את קורנית sprig לחמם מחדש את הבצל; להוסיף את מיץ לימון מתבלים עם מלח ופלפל. מביאים את נוזל שרי-ריבס לרתיחה ומוסיפים את הריבס המבושל. כפית את ריבס על 4 צלחות גדולות ולהגדיר את הבצל לצד. למעלה עם הסלמון ומגישים מיד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.