סלמון-שומר קארי אדום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שומר נורה, פלפלים סראנו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. נסו קארי אדום תאילנדי עם ירקות, סנאפר אדום מאודה בתנור עם שומר וקארי, ו תבשיל קארי קוקוס Mahimahi עם גזר ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
פתח חלב קוקוס קנדים בלי לרעוד ולגרוף החוצה שלושה רבעים של קרם קוקוס מוצק nto העליון סיר 4 ליטר ולהגדיר אותו מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ממרח קארי לקרם קוקוס ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד ששומן נפרד מהקרם והתערובת מתחיל לטגן, כ 4 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר לסיר יחד עם שומר; מביאים לרתיחה עדינה, ומפחיתים לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שומר הוא רך-פריך, על 5 דקות.
מוסיפים סלמון, סוכר ורוטב דגים. התאם את הרוטב כדי עקביות הרצוי עם מים. תמשיך להרתיח עד שסלמון רק מבושל דרך. התאם תיבול עם יותר סוכר או רוטב דגים אם תרצה. מערבבים פלפלים ועלי בזיליקום.
מגישים מיד עם אורז יסמין מאודה.