מתכון קלוי סלסה עגבניות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 20 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם כוסברה, עגבניות רומא, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), סלסה עגבניות קלויה (Salsan Asada), ו טנדרלוין בקר צלוי עם סלסה עגבניות קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את חצאי העגבניות בצד על תבנית אפייה. לפזר את הבצל, השום, ואת סראנו סביב העגבניות. מטגנים עד שקליפות העגבניות מתחילות להשחיר ולשרוף, כ-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מעבירים את הירקות לבלנדר, מוסיפים את המלח הנמדד ומתמזגים לתוך פירה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
העברה לקערה בינונית חסינת חום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.מערבבים במיץ הכוסברה והליים, טעם, ומתבלים עם יותר מלח ומיץ ליים לפי הצורך. לאחסן במקרר במיכל עם מכסה הידוק עד 4 ימים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.