סלסה - עוף ואורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלסה עוף ואורז. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 468 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בייקון אוסקר מאייר, גבינת ג'ק פלפל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו 3 שעועית סלסה עוף ואורז, תבשיל עוף ואורז סלסה, ו עוף עם סלסה גבינה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מ מחבת עם כף מחורץ, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים עוף לטפטופים במחבת; מבשלים 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים בצל ופלפלים למחבת; מבשלים 5 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסלסה ובייקון.
כפית אורז על צלחות הגשה; למעלה עם עוף, תערובת סלסה וגבינה.