קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סלסת רימון וקסו פרסקו

סלסת רימון וקסו פרסקו
סלסת הרימון וקסו פרסקו עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך זרעים 1 רימון, שמן זית, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו סלסת רימון וקסו פרסקו, כיסוני תירס עם עשב Salsan וגבינה טרייה: Arepitas עם Chimichurri ו Queso פרסקו, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 טוסט צנוברים במחבת יבשה מעל בינוני heatuntil זהב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
3
2 בקערה קטנה, מערבבים את זרעי הרימון,בזיליקום, queso פרסקו, וצנוברים מקוררים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
Queso FrescoQueso Fresco
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
טפטוף עם שמן alive ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
Reprinted עם אישור ממקסיקני עשה קל: מרכיבים יומיומיים, טעם יוצא דופן על ידי מרסלה Valladolid, © 2011 קלרקסון פוטר חלוקה של Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את הזמן בין טיחואנה לסאן דייגו.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."