סלסת רימון וקסו פרסקו
סלסת הרימון וקסו פרסקו עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך זרעים 1 רימון, שמן זית, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו סלסת רימון וקסו פרסקו, כיסוני תירס עם עשב Salsan וגבינה טרייה: Arepitas עם Chimichurri ו Queso פרסקו, ו צרוב Queso פרסקו ו Queso Panela עם כוסברה Mojo (מתכונים דומים).
הוראות
1 טוסט צנוברים במחבת יבשה מעל בינוני heatuntil זהב, 4 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
2 בקערה קטנה, מערבבים את זרעי הרימון,בזיליקום, queso פרסקו, וצנוברים מקוררים.
טפטוף עם שמן alive ומתבלים עם מלח ופלפל.
Reprinted עם אישור ממקסיקני עשה קל: מרכיבים יומיומיים, טעם יוצא דופן על ידי מרסלה Valladolid, © 2011 קלרקסון פוטר חלוקה של Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID הוא המארח של Discovery Travel ו-Living ' s Relatos con Sabor (סיפורים עם טעם), אשר משודר בכל מדינה באמריקה הלטינית ועל Discovery Familia בארצות הברית. גדלה בטיחואנה, מקסיקו, למדה במכון הקולינרי של לוס אנג ' לס ומאוחר יותר בבית הספר לבישול ריץ-אסקופייה בפריז. עורכת מתכון לשעבר / בוחנת במגזין Bon Appétit, היא נודעה בציבור לאחר שהופיעה כמתמודדת ב-Apprentice: Martha Stewart. היא ובנה הצעיר מחלקים את הזמן בין טיחואנה לסאן דייגו.