סלק זהוב, ירקות, וטורטיית תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד, חמאה, סלק זהוב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סלק וסלק ירוק / גבינת פטה / ריקוטן, מרק סלק וסלק מוזהב, ו טורטה תפוחי אדמה וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הקרום, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, 3/4 כפית פלפל, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; לחתוך חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. בהדרגה להוסיף מי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד תערובת הקמח הוא רק לח. מחלקים את הבצק ל 3 מנות שוות.
שלב הנותרים 2 מנות; להתגלגל לתוך כדור גדול (כ 9 אונקיות). לחץ בעדינות על כל חלק למעגל 5 אינץ ' על ניילון נצמד. מכסים בניילון נצמד נוסף. תרגע לפחות 30 דקות.
לפתוח ולהניח חלק גדול יותר של בצק על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
18
מגלגלים בצק למעגל 14 אינץ'. לחץ על הבצק לתחתית ו 2 אינץ 'כלפי מעלה הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול. מסדרים חצי סלק וחצי תפוחי אדמה מעל הבצק. למעלה עם חצי תערובת תרד וחצי תערובת גבינה. חזור על שכבות עם סלק שנותר, תפוחי אדמה, תרד, ותערובת גבינה.