סלק כבוש
אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש.
הוראות
הסר ירקות מסלק, לשמור לשימוש עתידי (ראה מתכון סלק ירוק). קרצף את הסלק מכל לכלוך.
מניחים את הסלק בסיר בינוני לכסות עם מים על ידי אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה ואז להנמיך את החום ולשמור על מבשלים במשך 35 עד 45 דקות, בהתאם לגודל של הסלק, עד שהם פירסינג בקלות עם הקוצים של מזלג.
שיטת קלייה. לשפשף את הסלק עם שמן זית לעטוף אותם בנייר כסף (אתה יכול לעטוף את כולם יחד, אין צורך לעטוף אותם בנפרד). צלוי בתנור 204° במשך שעה או עד שהם פירסינג בקלות עם מזלג.
הרתחת את הסלק, ניקזת אותו ושטפת אותו במים קרים. השתמש באצבעותיך כדי להחליק את הקליפות מן הסלק. הקליפות צריכות לרדת בקלות. זרוק את הקליפות. רבע או לחתוך את הסלק.
ויניגרט על ידי שילוב חומץ סיידר, סוכר, שמן זית, חרדל יבש.
לטאטא מרכיבים יחד עם מזלג. החרדל היבש יעזור לתחליב את הויניגרט. להסתגל לטעם.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים סלק ויניגרט בקערה ולאפשר להשרות במשך חצי שעה בטמפרטורת החדר.