תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטנים עם Remoulade פיקנטי. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת אפייה, עלי פטרוזיליה, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלק סרטנים ברוטב רימולד, סרטנים-סלק חצילים עם רוטב Remoulade, ו סלק סרטנים ברוטב קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את כל החומרים היבשים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את גרידת הלימון, שום, סרטן נהרות, פטרוזיליה ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
רוטב חריף
סרטן נהרות.
פטרוזיליה
שום
3
מערבבים בעדינות לשלב.
4
מוסיף את המים או המניה לאט עד בצק רופף נוצר. להפריש במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מלאי
מים
5
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק קנולה או שמן בוטנים כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
כפית 1 כפית גדושה בצק לתוך שמן חם ומבשלים בקבוצות עד חום זהוב עמוק, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
7
הסר מן השמן ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
מפזרים מלח בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח
9
בואו טמפרטורה של שמן לחזור 350 מעלות F בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
10
לטאטא את המיונז, חרדל, חזרת, מיץ לימון, מלח, פלפל קאיין יחד בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים את הפטרוזיליה, צלפים ובצל ירוק ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
חזרת
מיץ לימון
מיונז
פלפל קאיין טחון
חרדל
פטרוזיליה
צלפים
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
להעביר את הביניטים למגש הגשה ומגישים עם רוטב remoulade.
שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet הן אפשרויות נהדרות עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.