קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סנאפר מאודה בסגנון אסייתי עם בייבי בוק צ'וי

סנאפר מאודה בסגנון אסייתי עם בייבי בוק צ'וי
סנאפר מאודה בסגנון אסיה עם התינוק בוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. לך לחנות ותביא ג'ינג'ר, שמן בוטנים, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום עם תינוק בוק צ'וי, פיקנטי מאודה בייבי בוק צ'וי, ו תינוק מאודה בוק צ'וי עם רוטב צדפות.

הוראות

1
ציוד מיוחד: במבוק 2 שכבות או קיטור רגיל .
2
בסיר רדוד כי ספינת במבוק מתאים מעל או בווק, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. ניתן גם להשתמש באוניית קיטור מסורתית בעלת 2 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, עלי ליים, גרידת הדר, כוסברה, בצל ירוק, יין לבן, חלפיניו ושמן בוטנים. מתבלים היטב עם מלח. להחזיר לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות עבור הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עלי לייםעלי ליים
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מניחים את השכבה הראשונה של ספינת הבמבוק מעל הסיר. קו הספינה עם עלי כרוב, לוודא כי פני השטח אינו מכוסה לחלוטין, כך קיטור יכול לעבור.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
להניח את הדגים, עור בצד, על עלי הכרוב. כיסוי וקיטור במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מניחים את בוק צ ' וי על השכבה השנייה של ספינת הבמבוק בשכבה 1. לחשוף את הספינה ולמקם את שכבת בוק צ ' וי על גבי הדג. מכסים ואדים במשך כ 5 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך ואת בוק צ ' וי הוא רך, אבל עדיין יש קצת crispness. בדוק את הדג עבור doneness על ידי הכנסת בעדינות מזלג לתוכו. אם המזלג מחליק בקלות, הדג נעשה. אם המזלג מתנגד מחליק ב, זה לא ממש נעשה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
הסר את הדגים ובוק צ ' וי ולשמור חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מחממים מחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים שמן בוטנים וחום. כאשר השמן חם, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, jalapeno ו לטגן עד רק שקוף, על 3 דקות. אין לאפשר את הירקות לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מוסיפים 4 אונקיות של הנוזל המהביל ורוטב הסויה ומרתיחים במשך 2 דקות. לא מתבלים במלח כמו רוטב סויה הוא מלוח.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים את הסוכר ומרתיחים במשך 1 דקה, או עד שהסוכר נמס לחלוטין. מנמיכים את החום ומקציפים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
הוסף את הלבנים בצל ירוק, מערבבים, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
14
מניחים קצת אורז יסמין על מגש. למעלה עם הבוק צ ' וי המאודה. למעלה בוק צ ' וי עם סנאפר, צד עור למעלה. כפית את הרוטב על הדג.
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמיןאורז יסמין
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
סנאפרסנאפר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
15
מקשטים עם בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

מרכיבים

6בייבי בוק צ'וי, חצי לאורכובייבי בוק צ'וי, חצי לאורכו2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו4sprigsכוסברה ועוד לקישוטכוסברה ועוד לקישוט4ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז יסמין מבושל, ליוויאורז יסמין מבושל, ליווי2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר קצוץג'ינג'ר קצוץ3אינצ ' יםג'ינג'ר, פרוסג'ינג'ר, פרוס1חלפיניו, פרוס דקחלפיניו, פרוס דק1חלפיניו, חתוך לחתיכות גדולותחלפיניו, חתוך לחתיכות גדולות1(1 על ידי 3 אינץ') קליפת לימון חתיכת(1 על ידי 3 אינץ') קליפת לימון חתיכת4עלי ליים כפיר, אופציונליעלי ליים כפיר, אופציונלי1(1 על ידי 3 אינץ') קליפת סיד חתיכה(1 על ידי 3 אינץ') קליפת סיד חתיכה4largesעלי כרוב נאפהעלי כרוב נאפה2(חוֹרֶף)1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2בצל ירוק, פרוס דק על ההטיה, חלקים לבנים וירוקים שמרו נפרדיםבצל ירוק, פרוס דק על ההטיה, חלקים לבנים וירוקים שמרו נפרדים3בצל ירוקבצל ירוק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סנאפר אדום, עור עלפילה סנאפר אדום, עור על596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו