קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

סנדוויץ' עוף פונזו

סנדוויץ' עוף פונזו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סנדוויץ' עוף פונזו. מנה אחת מכילה 699 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $3.44 למנה , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם ג'ינג'ר, רוטב פונזו, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 78% . מתכונים דומים: את סנדוויץ' סלט העוף הטוב ביותר , כריך עוף Copycat Chick Fil A , ועוגיות כריך שקדים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-500 מעלות צלזיוס (260 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
שלבו רוטב פונזו, 1 כוס כוסברה, מיץ אננס, עלי נענע, שום, ג'ינג'ר טרי, שמן שומשום, שמן צ'ילי וסוכר חום יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
רוטב פונזורוטב פונזו
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים עוף ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
4
הסר את העוף מתערובת רוטב הפונזו, שמור את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזורוטב פונזו
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
5
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מוסיפים עוף ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להשחמה, כ-5 דקות. מערבבים שמן זית, בצל, פלפל אדום, פלפל ג'לפנו, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
יוצקים את המרינדה השמורה לתערובת העוף ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה כרוב ומבשלים עד שהוא נבול מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
8
בעזרת כף מחוררת מעבירים את תערובת העוף ללחמניות הוגי קלויות ומעל כל כריך 3 פרוסות גבינה שוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מניחים כריכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והלחמניות קלויות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מקשטים כל כריך ב-2 כפות כוסברה, 1/4 מכמות השומשום ו-1/4 מרוטב צ'ילי-שום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מגישים עם פלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז