לחם מבעבע לחמניות דביקות
אם יש לך סוכר, לחמניות ארוחת ערב, לבשל ולהגיש תערובת פודינג חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: לחם מבעבע לחמניות דביקות, לחם מכונת שוקולד לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות.
הוראות
גריז מחבת צינור מחורץ 9 אינץ ' (כגון Bundt®).
מפזרים 1/4 אגוזי מלך כוס למחבת מוכנה. סדר לחמניות ארוחת ערב במחבת.
מערבבים סוכר חום ותערובת פודינג בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על הלחמניות.
מוסיפים צימוקים ואגוזי מלך 1/2 כוס.
מערבבים סוכר לבן וקינמון בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על שכבת צימוקים ואגוזים.
יוצקים חמאה מומסת על תערובת רול כולו. מכסים את המחבת באופן רופף בניילון נצמד ומגבת; מניחים על תבנית אפייה. אפשר לעלות בטמפרטורת החדר במשך 8 שעות עד לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את המגבת ואת לעטוף פלסטיק מחבת, שמירה על מחבת צינור מחורץ על תבנית האפייה במקרה החומרים גלישה.
אופים בתנור שחומם מראש עד לחמניות מבושלים משחימים, כ -30 דקות.
מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על לחמניות באמצע האפייה אם הם חומים מהר מדי. להתקרר במחבת במשך 5 עד 10 דקות לפני הפעלת על צלחת.