קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

צלעות מטוגנות עם שומר

צלעות מטוגנות עם שומר
Spareribs מטוגן עם שומר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1433 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, זרעי שומר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Spareribs Braised עם Rigatoni, צלעות עגבניות מטוגנות, ו צלעות בגריל עם זרעי שומר ועשבי תיבול.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מעיל תנור הולנדי עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. מתבלים את הצלעות במלח וחום בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צלעותצלעות
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
הסר מן המחבת ולהשליך את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בעוד הצלעות הם בראונינג, מחית את הבצל, שומר ושום במעבד המזון כדי להדביק גס. לאחר הצלעות משחימים מחבת כבר מטוהרים של שמן עודף, להוסיף את ירקות מחור וחום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שומרשומר
שוםשום
בצלבצל
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
6
החזירו את הצלעות למחבת והוסיפו את היין הלבן, עלי דפנה, זרעי שומר, טימין ופתיתי פלפל אדום כתוש. להפחית את היין בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
זרעי שומרזרעי שומר
עלי דפנהעלי דפנה
יין לבןיין לבן
טימיןטימין
צלעותצלעות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את ציר העוף, מכסים ומניחים בתנור שחומם מראש. מבשלים את הצלעות במשך 2 שעות או עד שהם רכים מאוד וכמעט נופלים מהעצם. בדוק את הצלעות מעת לעת כדי לוודא שהכל מתקדם יפה ולוודא שהנוזל לא צמצם יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עצםעצם
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים spareribs מעל Spaetzle עשב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
9
איזו צלע!
10
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
בקערה קטנה לטאטא יחד את הביצים והחלב עד שהם תערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
בקערה גדולה, מוסיפים קמח ועושים חור בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים קמצוץ מלח ומשתמשים במזלג, משלבים בהדרגה את תערובת החלב / ביצה עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
14
מערבבים עד שהם פשוט משולבים. מערבבים ב 1/4 כוס של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
15
מניחים את הבלילה במסננת על המים הרותחים. באמצעות מרית גומי או יצרנית spaetzle, לדחוף את הבלילה דרך מסננת לתוך המים הרותחים. מרתיחים את spaetzle במשך 2 עד 3 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מריתמרית
16
מסננים את spaetzle ומניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
מוסיף קצת שמן זית ואת 1/4 כוס הנותרים של עשבי תיבול. לזרוק מעיל באופן שווה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עשבי תיבולעשבי תיבול
18
איזה חמודים!