תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sancocho עם Aji. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1171 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוף קולומביאני SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeño (החוף האטלנטי Sancocho), ו Sancocho Trifásico (שלושה בשרים Sancocho).
הוראות
1
מניחים את הכוסברה, בצל ירוק, צ ' ילי, בצל, מיץ ליים ו 3/4 כוס מים בקערת זכוכית קטנה או צנצנת עם מכסה הולם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את העגבניות אם משתמשים בהן, מתבלים במלח, טועמים ומערבבים את כל המרכיבים יחד.מכסים ומניחים את ה-aji בצד בטמפרטורת החדר למשך מספר שעות כדי לאפשר לטעמים להשתחרר לנוזל, ואז מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את העגבניות, עלי המפרץ, ואת הקורנית וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את העוף ואת צלעות הבשר ומבשלים עד העגבניות התפוררו, כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם ברפרוף את הקצף מהחלק העליון של המרק בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוסיפים את הבננות הירוקות, הכוסברה, ומניות העוף ומביאים לרתיחה.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, עד plantains הם מכרז, 30 דקות.באמצעות כף מחוררת, להסיר את העוף מן הסיר ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3 כפות שמן צמחי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, דלעת, בננות בשלות, יוקה ותירס ומבשלים, חשופים, עד ששניהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קסבה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
הסר את הכוסברה ואת עלי המפרץ והחזר את העוף לסיר כדי לחמם מחדש it.To מגישים, לארגן חתיכת עוף, קצת בשר בקר, בננות, וכמה חתיכות של יוקה ותפוחי אדמה על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3 כפות שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קסבה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים את המרק בקערה קטנה, ואת רוטב aji בצד, יחד עם קערה של אורז, תירס, כמה אבוקדו וarpas או טורטיות על צלחות נפרדות.