תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Sancocho עם Aji. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1171 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוף קולומביאני SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeño (החוף האטלנטי Sancocho), ו Sancocho Trifásico (שלושה בשרים Sancocho).
הוראות
1
מניחים את הכוסברה, בצל ירוק, צ ' ילי, בצל, מיץ ליים ו 3/4 כוס מים בקערת זכוכית קטנה או צנצנת עם מכסה הולם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מוסיפים את העגבניות אם משתמשים בהן, מתבלים במלח, טועמים ומערבבים את כל המרכיבים יחד.מכסים ומניחים את ה-aji בצד בטמפרטורת החדר למשך מספר שעות כדי לאפשר לטעמים להשתחרר לנוזל, ואז מקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את העגבניות, עלי המפרץ, ואת הקורנית וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את העוף ואת צלעות הבשר ומבשלים עד העגבניות התפוררו, כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם ברפרוף את הקצף מהחלק העליון של המרק בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
מוסיפים את הבננות הירוקות, הכוסברה, ומניות העוף ומביאים לרתיחה.להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, עד plantains הם מכרז, 30 דקות.באמצעות כף מחוררת, להסיר את העוף מן הסיר ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, דלעת, בננות בשלות, יוקה ותירס ומבשלים, חשופים, עד ששניהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קסבה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9
הסר את הכוסברה ואת עלי המפרץ והחזר את העוף לסיר כדי לחמם מחדש it.To מגישים, לארגן חתיכת עוף, קצת בשר בקר, בננות, וכמה חתיכות של יוקה ותפוחי אדמה על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קסבה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מגישים את המרק בקערה קטנה, ואת רוטב aji בצד, יחד עם קערה של אורז, תירס, כמה אבוקדו וarpas או טורטיות על צלחות נפרדות.