קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סעודת טאקו מהירה

סעודת טאקו מהירה
סעודת טאקו מהירה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 401 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו מים, סלסה, תירס הקרנל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. עם כפית ציון 43%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סעודת גן בת שלוש מנות, סעודת בשר קלצונה, ו סעודת ירקות קלויים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את תיבול הטאקו, המים, הסלסה והתירס; מבשלים ומערבבים עד לחימום, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
סלסהסלסה
מיםמים
תירסתירס
3
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
5
מכינים תערובת לחם תירס לפי הוראות החבילה. כף את הבלילה באופן שווה על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
גבינהגבינה
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד מרכז לחם התירס יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
מגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הכובע האדום של מונטינור פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מונטינור אדום קאפ פינו נואר
מונטינור אדום קאפ פינו נואר
פירות מאוזנים עם לחץ סביבתי מינימלי. זהו תערובת של כל בלוקים פינו נואר מעובדים. כל מגרש מותסס באמצעות שמרים מקומיים וכתוצאה מכך ביטוי אמיתי של האדמה עליה הוא גדל. שתו מעכשיו עד 2018. זוג עם: סלמון, נקניק, דלעת, בשרים על האש ופטריות הם חלק מהמרכיבים הרבים ששילבנו עם בציר 2014.