ספגטי יין אדום חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 545 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עלי פטרוזיליה שטוחים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב zinfandel אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,זינפנדל תות שדה כקינוח. נסו ספגטי יין אדום, ספגטי יין אדום כפרי, ו ספגטי ביין אדום עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 6 דקות, מערבבים פסטה מדי פעם, עד מבושל למחצה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מסננים ושומרים את מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
במחבת nonstick 12 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש ו 1 כפית מלח. מבשלים עד השום הופך ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שאלות
שום
מלח
6
מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל בעדינות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין
7
הוסף את הפסטה למחבת. מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שכמעט כל היין נספג והפסטה רכה אך עדיין קשה לנשיכה, כ -5 דקות (אם תערובת הפסטה יבשה מדי, מוסיפים מים לבישול פסטה 1/4 כוס בכל פעם).
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מערבבים את החמאה ו 1 כפית מלח. להגביר את החום, ולזרוק עד רוטב היין מתעבה מספיק כדי לצפות את הפסטה, על 1 דקה. לזרוק כדי להתמזג.