קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ספגטי מחיטה מלאה עם ברוקולי, חומוס ושום

ספגטי מחיטה מלאה עם ברוקולי, חומוס ושום
אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו ספגטי שום חיטה מלאה לימון, ספגטי מחיטה מלאה עם שום זהב, עגבניות ומרווה, ו ברוקולי וספגטי פירורי שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פתיתי שום ופלפל אדום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום מתון, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ברוקולי ומלח ומבשלים, שוברים חתיכות קפואות ומערבבים מדי פעם, עד שהברוקולי מופשר ורך, 5 עד 7 דקות. מערבבים בחומוס ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פסטה ומי בישול שמורים לברוקולי וחומוס במחבת ומבשלים מעל חום מתון, משליך, עד לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים טפטוף עם שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך