אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו ספגטי שום חיטה מלאה לימון, ספגטי מחיטה מלאה עם שום זהב, עגבניות ומרווה, ו ברוקולי וספגטי פירורי שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פתיתי שום ופלפל אדום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום מתון, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ברוקולי ומלח ומבשלים, שוברים חתיכות קפואות ומערבבים מדי פעם, עד שהברוקולי מופשר ורך, 5 עד 7 דקות. מערבבים בחומוס ומבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל פסטה בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פסטה ומי בישול שמורים לברוקולי וחומוס במחבת ומבשלים מעל חום מתון, משליך, עד לשלב היטב.