ספגטי נקניק טחון
ספגטי נקניק טחון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 609 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת מוצרלה, עגבניות משומרות, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו ספגטי עם חזיר טחון וזיתים שחורים, תבשיל טאקו דלעת ספגטי עם בקר טחון וגבינה, ו הודו טחון וקציצות נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים ספגטי במים הרותחים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 12 דקות.
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה ופירורית, 5 עד 7 דקות.
מסננים וזורקים שומן. מערבבים בצל, פלפל ומרגרינה לנקניק. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהבצל רך, 3 עד 5 דקות.
מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות ותיבול איטלקי לתערובת נקניקיות; מביאים לרתיחה. מערבבים גבינת פרמזן ויוצקים על ספגטי מבושל. למעלה עם מוצרלה.