קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

ספגטי עם מקרל וצנוברים

ספגטי עם מקרל וצנוברים
ספגטי עם מקרל וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמיר, בצל, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. מתכונים דומים: דלעת ספגטי עם פרמזן וצנוברים, ספגטי עם בייקון, שום וצנוברים כמו שאני אוהב את זה!, ו ספגטי שום קלוי עם פטרוזיליה וצנוברים.

הוראות

1
שים את הצימוקים והמים החמים בקערה קטנה ולהשאיר עד שהמים נספגים. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים את הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
3
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את המקרל עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים את הדגים עד שזה עתה נעשה, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור פילה עבה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מקרלמקרל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
הסר את הדג ולאחר מכן למחוק את המחבת. כאשר הדג הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור פתית את הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
באותו מחבת, חום 1 כף שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את צנוברים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
9
מוסיפים את הצימוקים, מקרל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. לזרוק את התערובת עם ספגטי, הנותרים 5 כפות שמן זית, ואת שמיר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ספגטיספגטי
מקרלמקרל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
וריאציה: ספגטי עם סרדינים וצנוברים: במקום המקרל, להוסיף שתי פחיות 3 1/2-אונקיה של פילה סרדינים ללא עור, סחוט, למחבת במשך 2 הדקות האחרונות של בישול. לשבור את הפילה לתוך פתיתים עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
ספגטיספגטי
מקרלמקרל
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
המלצת יין: הטעמים המלאים של המנה הזו-מצימוקים מתוקים ומקרל חזק לשמיר-צריכים להיות מזווגים עם יין לבן חומצי מלא בטעם. נסה סוביניון בלאן מצפון איטליה או ניו זילנד.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
מקרלמקרל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שמירשמיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)