ספגטי עם מקרל וצנוברים
ספגטי עם מקרל וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמיר, בצל, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. מתכונים דומים: דלעת ספגטי עם פרמזן וצנוברים, ספגטי עם בייקון, שום וצנוברים כמו שאני אוהב את זה!, ו ספגטי שום קלוי עם פטרוזיליה וצנוברים.
הוראות
שים את הצימוקים והמים החמים בקערה קטנה ולהשאיר עד שהמים נספגים. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מפזרים את המקרל עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים את הדגים עד שזה עתה נעשה, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור פילה עבה 1/2 אינץ'.
הסר את הדג ולאחר מכן למחוק את המחבת. כאשר הדג הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור פתית את הדג.
באותו מחבת, חום 1 כף שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את צנוברים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את הצימוקים, מקרל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. לזרוק את התערובת עם ספגטי, הנותרים 5 כפות שמן זית, ואת שמיר.
וריאציה: ספגטי עם סרדינים וצנוברים: במקום המקרל, להוסיף שתי פחיות 3 1/2-אונקיה של פילה סרדינים ללא עור, סחוט, למחבת במשך 2 הדקות האחרונות של בישול. לשבור את הפילה לתוך פתיתים עם כפית.
המלצת יין: הטעמים המלאים של המנה הזו-מצימוקים מתוקים ומקרל חזק לשמיר-צריכים להיות מזווגים עם יין לבן חומצי מלא בטעם. נסה סוביניון בלאן מצפון איטליה או ניו זילנד.