קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי

ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי
צריך מנה עיקרית טבעונית? ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 596 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם ספגטי, מלח ופלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 75%, המנה הזו די טובה. נסו פסטת שיער מלאך עם פסטו בסגנון טראפני, פסטו ספגטי, ו פסטו אפונה וספגטי סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון שלבו 2 כפות שמן זית, שום 1/2 מהבזיליקום, השקדים והעגבניות. דופק וקוצצים עד כמעט מעורבב. הפסטו שנוצר יהיה מעט שמנמן ולא רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
( 23)( 23)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים את הפסטו בקערה ומערבבים, מוסיפים כף נוספת שמן זית והפקורינו המגורד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הניחו את הרוטב בצד כך שהטעמים יתמזגו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פקורינופקורינו
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים, הביאו 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי כיוון האריזה, עד לבישול, אך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
5
מסננים היטב.
6
מוסיפים את הפסטה לקערת ההגשה וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)