ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי
צריך מנה עיקרית טבעונית? ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 596 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם ספגטי, מלח ופלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 75%, המנה הזו די טובה. נסו פסטת שיער מלאך עם פסטו בסגנון טראפני, פסטו ספגטי, ו פסטו אפונה וספגטי סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון שלבו 2 כפות שמן זית, שום 1/2 מהבזיליקום, השקדים והעגבניות. דופק וקוצצים עד כמעט מעורבב. הפסטו שנוצר יהיה מעט שמנמן ולא רטוב מדי.
מניחים את הפסטו בקערה ומערבבים, מוסיפים כף נוספת שמן זית והפקורינו המגורד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הניחו את הרוטב בצד כך שהטעמים יתמזגו.
בינתיים, הביאו 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת והוסיפו 2 כפות מלח.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי כיוון האריזה, עד לבישול, אך עדיין אל דנטה.
מוסיפים את הפסטה לקערת ההגשה וזורקים לשילוב.