קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ספגטי עם רמפות

ספגטי עם רמפות
ספגטי עם רמפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. אם יש לכם ציפוי פירור לחם, פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ספגטי עם רמפות, ספגטי פריטטה עם רמפות, ו ספגטי פריטטה עם רמפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שורשים מן רמפות להחליק את העור החיצוני על נורות אם רופף. רמפות Blanch בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים, 2 עד 3 שניות, ולהעביר ללוח חיתוך עם מלקחיים. קוצצים גס רמפות ולשים בבלנדר עם גרידה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ספגטי למים רותחים ומבשלים כמה דקות, ואז מצקים את מי הפסטה 1/2 כוס ומוסיפים לבלנדר. Purée רמפות עד חלקה מתבלים עם מלח. המשך לבשל ספגטי עד אל דנטה, ולאחר מכן מצקת על 1 כוס מים נוספים פסטה לפני ניקוז ספגטי במסננת. להחזיר פסטה לסיר עם פירה כבש ולזרוק עם פרמזן על חום מתון 1 עד 2 דקות, רוטב דליל עם קצת מי פסטה לפי הצורך מעיל פסטה.
מרכיבים שתצטרך