קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך

ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך
ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך עשויות להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם קמח בתוספת דבש נוסף, מתון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך, פלנטיין מטוגן עם דבש ואגוזים, ו ספירלות בצק עלים איטלקיות.

הוראות

1
מערבבים יחד קמח ומלח בקערה, ולאחר מכן לעשות באר במרכז ולהוסיף ראקי, מיץ לימון, 3/4 כפית שמן, ומים. מערבבים עד צורות בצק רכות. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, עובד רק קמח נוסף מספיק כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד הבצק הוא חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
להביא מים, סוכר, דבש, חזה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית חום ומבשלים 5 דקות. סירופ מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
חצי בצק.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מרדדים 1 חצי לתוך בערך 18-על ידי 11 אינץ ' (נייר דק) מלבן על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מסתובב מלבן ומתהפך מדי פעם לאבק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מדבק.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
חותכים מלבן לאורכו לרצועות 5 (2 אינץ 'רחב) באמצעות גלגל מאפה או סכין חדה, ולאחר מכן להעביר רצועות מגבת מטבח יבשה מאובקת בקמח, בעדינות מתיחה רצועות 20 אינץ' כפי שאתה מעביר אותם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מרדדים את הבצק שנותר ולעשות 5 רצועות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
5
מחממים שמן אינץ '1 במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ' עד שהוא רושם 191° על מדחום (ראה הערת טבחים, להלן). עבודה עם רצועה 1 בכל פעם, בזהירות להחליק שליש רצועה לתוך שמן חם (מחזיק שאר הרצועה באוויר ביד אחת), ולאחר מכן, באמצעות היד השנייה שלך, וו סוף רצועה (בשמן) בין tines של מזלג ארוך מטופלים. סובב מזלג, הטיית אותו זקוף להיות מאונך למחבת ועטיפת בצק לתחילת ספירלה. כאשר הבצק בשמן מתחיל לנשוף, ממשיך להוריד בהדרגה חלק לא מבושל לשמן, מזלג מסתובב לעטוף בצק סביב מזלג בספירלה רופפת (זה ייקח בערך 30 שניות בסך הכל). באמצעות מזלג רגיל, בעדינות להחזיק סוף רצועה נגד ספירלה. הפוך ספירלה באמצעות שני מזלגות ומטגנים עד הזהב החיוור, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
העברת ספירלה מגבות נייר לניקוז. פריי הנותרים 9 רצועות באותו אופן. (להחזיר שמן 375°f בין ספירלות.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
טוסט אגוזי מלך ושומשום במחבת קטנה ויבשה על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד זרעים זהובים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
לחמם סירופ עד חם, ואז להשליך שידות. מסדרים ספירלות על מגש גדול וסירופ טפטוף עליהם, ואז מפזרים תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* ניתן לטגן את המאפים ולטפטף בסירופ 1 יום קדימה ולשמור, מכוסה ברפיון בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.* תערובת סירופ ואגוזים יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר בנפרד, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* שמן טיגון זה יכול להיות מתוח דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לקערה ולעשות בו שימוש חוזר לטיגון עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות