ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך
ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך עשויות להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם קמח בתוספת דבש נוסף, מתון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ספירלות מאפה מטוגנות עם דבש, שומשום ואגוזי מלך, פלנטיין מטוגן עם דבש ואגוזים, ו ספירלות בצק עלים איטלקיות.
הוראות
מערבבים יחד קמח ומלח בקערה, ולאחר מכן לעשות באר במרכז ולהוסיף ראקי, מיץ לימון, 3/4 כפית שמן, ומים. מערבבים עד צורות בצק רכות. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, עובד רק קמח נוסף מספיק כדי לשמור על הבצק מלדבק, עד הבצק הוא חלק וגמיש, 8 עד 10 דקות. לעטוף בצק בניילון נצמד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
להביא מים, סוכר, דבש, חזה לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית חום ומבשלים 5 דקות. סירופ מגניב.
מרדדים 1 חצי לתוך בערך 18-על ידי 11 אינץ ' (נייר דק) מלבן על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מסתובב מלבן ומתהפך מדי פעם לאבק עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מדבק.
חותכים מלבן לאורכו לרצועות 5 (2 אינץ 'רחב) באמצעות גלגל מאפה או סכין חדה, ולאחר מכן להעביר רצועות מגבת מטבח יבשה מאובקת בקמח, בעדינות מתיחה רצועות 20 אינץ' כפי שאתה מעביר אותם.
מרדדים את הבצק שנותר ולעשות 5 רצועות יותר באותו אופן.
מחממים שמן אינץ '1 במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ' עד שהוא רושם 191° על מדחום (ראה הערת טבחים, להלן). עבודה עם רצועה 1 בכל פעם, בזהירות להחליק שליש רצועה לתוך שמן חם (מחזיק שאר הרצועה באוויר ביד אחת), ולאחר מכן, באמצעות היד השנייה שלך, וו סוף רצועה (בשמן) בין tines של מזלג ארוך מטופלים. סובב מזלג, הטיית אותו זקוף להיות מאונך למחבת ועטיפת בצק לתחילת ספירלה. כאשר הבצק בשמן מתחיל לנשוף, ממשיך להוריד בהדרגה חלק לא מבושל לשמן, מזלג מסתובב לעטוף בצק סביב מזלג בספירלה רופפת (זה ייקח בערך 30 שניות בסך הכל). באמצעות מזלג רגיל, בעדינות להחזיק סוף רצועה נגד ספירלה. הפוך ספירלה באמצעות שני מזלגות ומטגנים עד הזהב החיוור, כ -30 שניות יותר.
העברת ספירלה מגבות נייר לניקוז. פריי הנותרים 9 רצועות באותו אופן. (להחזיר שמן 375°f בין ספירלות.)
טוסט אגוזי מלך ושומשום במחבת קטנה ויבשה על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד זרעים זהובים, על 3 דקות.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
לחמם סירופ עד חם, ואז להשליך שידות. מסדרים ספירלות על מגש גדול וסירופ טפטוף עליהם, ואז מפזרים תערובת אגוז.
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* ניתן לטגן את המאפים ולטפטף בסירופ 1 יום קדימה ולשמור, מכוסה ברפיון בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.* תערובת סירופ ואגוזים יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר בנפרד, מכוסה, בטמפרטורת החדר.* שמן טיגון זה יכול להיות מתוח דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לקערה ולעשות בו שימוש חוזר לטיגון עוד פעם אחת.