ספירלות קרם וניל מזון השטן
ספירלות קרם וניל מזון השטן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לך לחנות ותביא אבקת סוכר, סירופ תירס, מקל חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוגות מזון של השטן עם קרם חמאה וניל, עוגות מלא קרם של השטן מזון, ו עוגת מזון השטן עם מילוי קרם מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. לרסס אחד 9 על 17 אינץ מגש גיליון עם ספריי ירקות, קו עם נייר קלף ולרסס שוב. במיקסר, באמצעות מצורף שוט, מקציפים את חלמונים ואת הסוכר עד הוכפל נפח צהוב חיוור; להוסיף תמצית וניל. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, ואבקת אפייה ואבקת סוכר פעמיים. לאט להוסיף את החומרים יבשים לקערת הערבוב, פועל במהירות איטית, עד משולב באופן מלא.
בקערה נקייה וחסרת שומן, מקציפים את החלבונים עד שהם מוצקים אך לא יבשים. לשלב חמישית של חלבון ביצה מוקצף לתוך תערובת הקקאו ולערבב עד משולב היטב. מקפלים את חלבוני הביצה הנותרים לתוך תערובת הקקאו ב 3 קבוצות ומיד להפיץ על תבנית אפייה גדולה באמצעות מרית אופסט, להיזהר לא overwork את הבצק.
מיד להפעיל את קצה הסכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו מן הצדדים של מגש הסדין ואז להחליק אותו (עם נייר הקלף) על משטח מגניב. לקצץ קצוות יבשים של העוגה.
מילוי קרם וניל: עם מיקסר חשמלי, היכו יחד את החמאה ואת הירק קיצור עד מעורבב. הפעל את המיקסר להגדרה הנמוכה ביותר שלו ולהוסיף בהדרגה את הסוכר של ממתקים. הפעל את המערבל בחזרה והכה במהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. בהדרגה להכות את סירופ וניל ותירס עד המילוי הוא עקביות של שמנת חמוצה, על 2 דקות יותר.
באמצעות סכין חדה, לחתוך את העוגה במחצית לאורכו. באמצעות מרית אופסט, להפיץ שכבה עבה 1/8 אינץ ' של קרם וניל מילוי מעל מחצית העוגה לחתוך 5 חלקים שווים לחצי.
מגלגלים כל חלק בחוזקה (מקלפים נייר קלף כשאתם מתגלגלים) ומניחים במקפיא למשך 30 דקות.
ממיסים את השוקולד מריר בחלק העליון של דוד כפול ומוסיפים חמאת קקאו או שמן צמחי.
מניחים את הלחמניות 1 בכל פעם ישירות בדוד הכפול של שוקולד נמס. מעיל כל גליל לחלוטין בשוקולד. באמצעות שני מזלגות, בזהירות להעביר את הלחמניות למגש מרופד קלף, המאפשר כל שוקולד עודף לטפטף בחזרה לתוך הדוד הכפול. המשך עם הלחמניות הנותרות, לשפוך יותר של השוקולד על הצלחת לפי הצורך.