קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

ספרינגרל הכפרי הישן

ספרינגרל הכפרי הישן
ספרינגרל כפרי ישן דורש בערך 8 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 48. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 81 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גרידת לימון, זרעי אניס, אבקת אפייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ספרינגרל, עוגיות ספרינגרל בניחוח ביצה, ו עוף כפרי.

הוראות

1
מקציפים יחד את הסוכר והביצים של הקונדיטורים בקערה גדולה עד שהם סמיכים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים זרעי אניס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אניסאניס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים מים על זרעי אניס לקערה ונותנים לתערובת לשבת תלולה, 2 עד 3 דקות. מקציפים תערובת אניס וגרידת לימון לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
אניסאניס
גרידת לימוןגרידת לימון
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מנפים קמח ומודדים שוב. מנפים קמח שוב יחד עם אבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת הביצים ומקציפים עד שנוצר בצק. מחלקים בצק לתוך סיבובים שטוחים, לעטוף כל נייר שעווה, לקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ביצהביצה
6
מרדדים בצק על משטח שטוח מאובק קלות בסוכר קונדיטורים לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
בצקבצק
גלולגלול
7
מרדדים בצק עם רולר ספרינגרל לעיצוב עוגיות. חזור על הפעולה עם יתרת סיבובי הבצק. מכסים עוגיות חתוכות במגבת ומניחים להתייבש לפחות 6 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
8
מעבירים לסדינים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים במנות בתנור שחומם מראש עד שהקצוות מזהיבים קלות, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' רוז, ברוטבקבוק מסנוור. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.