סקאלופ קייג'ון
צדפות Cajun נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו בצל, תבלינים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו צדפות Cajun ואורז, Cajun Jambalaya עם שפמנון, צדפות ושרימפס, ו צדפות צרובות ברוטב חרדל קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
מוסיפים בצל, תיבול Cajun, ופלפל; לטגן 3 דקות.
מוסיפים חמאה ושום; לטגן 30 שניות.
הוסף צדפות; לבשל 1 דקה או עד השחמה.
מפזרים רוטב חם; לפנות. לבשל 3 דקות או עד הסוף.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.