סקוויד מלח ופלפל
זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. דיונון מלח ופלפל, סקוויד מלח ופלפל, ו דיונון צ'ילי, מלח ופלפל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקש ממוכר הדגים לנקות את הדיונון; הקטנים מגיעים לעתים קרובות מוכנים לניקוי. באמצעות מספריים מטבח, לפתוח את הגוף ולפתוח. לשטוף היטב, ואז לטפוח יבש. אם יש לך דיונון גדול, לחתוך את הגוף לארבעה חלקים, בערך מרובע. דיונון קטן יכול פשוט להיפתח.
באמצעות קצה של סכין חדה מאוד, להבקיע את החלק העליון בצלב נקי.
מברשת עם שמן ולהניח בצד בזמן שאתה מחמם את ברביקיו או מחבת עד מוכן לבשל.
מערבבים יחד 2 כפית מלח ים, חמישה תבלינים סיניים ו 1 כפית פלפל שחור טחון טרי.
מפזרים על שני הצדדים של הדיונון רק לפני הבישול, על פי הטעם. אתה אולי לא צריך את כל זה.
מחממים את מחבת המחבת לחימום ומבשלים כ -1 דקות בכל צד, עד שהוא מתחיל להתכרבל.
הסר עם מלקחיים לצלחת הגשה וטפטוף עם מעט שמן שומשום. כדי לשרת, מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים עם קערות קטנות של רוטב צ ' ילי מתוק לטבול לתוך.